Shop in shop
voor tuin, inspiratie,
realisatie, kunst en decoratie

  • Sluistuinen
  • Sluistuinen
  • Sluistuinen

2 April

2e paasdag

Lente bij Sluistuinen

Het voorjaar is voor veel mensen weer het moment om een bezoek te brengen aan de sfeervolle locatie Sluistuinen. Het netwerk van bedrijven dat op deze locatie vertegenwoordigd is met een eigen showroom, bedrijfsruimte of atelier presenteren dan alle nieuwe producten. 

Dit jaar wordt deze presentatiedag gehouden op 2e paasdag en op deze dag zijn alle vakmensen van meer dan 10 bedrijven zelf aanwezig. Of het nu gaat om een tuinontwerp, de tuinaanleg, beplanting of een maatwerk houten meubel, er is van alles te vinden. Maar ook voor een mooie poort, zwembad, hottub of spa kunt u bij Sluistuinen terecht. Er is zelfs een edelsmid, een fotograaf en een bloemist gevestigd op de prachtige locatie.

Net buiten Alkmaar langs het Noord Hollands kanaal is locatie Sluistuinen te vinden naast de Sluismolen en de koedijker vlotbrug.

Op maandag 2 April van 11.00 tot 17.00 bent u van harte welkom.

 

< Terug naar overzicht

2 April

Laatste nieuws

'vernieuwde showroom'

In de geheel vernieuwde showroom van Baron bestratingen kunt u de nieuwste trends zien op gebied van tegels en stenen. Tevens staat er een grinttafel om uw halfverharding uit te zoeken en staat er ook een mooi assortiment stapelmuurtjes. Alle spullen zijn te bestellen en als u de bestrating niet...

Lees meer >

Vind ons leuk!

Tweets