Kunst10daagse van Bergen

Van 22 t/m 31 Oktober 2021 is het weer zover, na een jaar Corona heeft nu het Virus van de Bergense kunst10daagse zich weer meester gemaakt van locatie Sluistuinen.

De kunstenaars die een eigen atelier op onze locatie hebben zoals Arnold Bakker en Pam's Lab die in de kas kunstzinnige sierraden maken zullen hun nieuwste werk presenteren.

En ook Petra Talsma heeft weer een mooie expositie gemaakt met collega/ gastexposant Marianne Duif. Zij zullen tijdens de kunst10daagse voor een aantal verrassende momenten gaan zorgen.

Maar ook Carla van Bellen heeft een eigen atelier bij Sluistuinen. Onder de naam "schitterend glas" maakt zij niet alleen glas in lood ramen, maar ook kunstzinnige glasvormen.

Rick IJsbrand Hortensius  exposeert tussen de sierraden van Arnold Bakker en Pam's Lab en het bloematelier van Mischa Hulshof wordt opgevrolijkt met de werken van Inge Deen.  Ook als gastexposanten  komen Pam Wessels en Anja Jonker onze expositielocatie verrijken. Zowel in de kassen als in de gebouwen, maar ook buiten tussen de mooie bomen en planten en kunt u dus van de kunst genieten.

     

Bezoek Sluistuinen op de Oude Helderseweg 85b in Alkmaar

Top