Vooruitgang bij Sluistuinen

Met nieuwe producten, een compleet nieuw gebouw en nieuwe bedrijven die zich op locatie Sluistuinen gevestigd hebben gaat de Lente op 7 April echt van start.

Het netwerk van bedrijven dat op de prachtige locatie een eigen showroom, bedrijfsruimte of atelier heeft, presenteren op deze dag alle nieuwe producten en diensten.

 

Of het nu gaat om een tuinontwerp, bestrating, de tuinaanleg, beplanting of een maatwerk houten meubel, er is van alles te vinden. Maar ook voor een mooie poort, zwembad, hottub, spa of parasol kunt u bij Sluistuinen terecht. U kunt zelfs een kant en klare Veranda compleet met buitenkeuken, haard en loungemeubel bestellen die in één keer vanaf de vrachtauto bij u in de tuin wordt geplaatst.

En niet alleen  tuingerelateerde bedrijven hebben een vaste plek, ook een edelsmid, fotograaf, een bloemist en coaching bedrijven hebben een eigen plek op de sfeervolle locatie.

 

Net buiten Alkmaar langs het Noord Hollands kanaal is Sluistuinen te vinden naast de Sluismolen en de Koedijker vlotbrug.

Op Zondag 7 April van 11.00 tot 17.00 bent u van harte welkom.

Bezoek Sluistuinen op de Oude Helderseweg 85b in Alkmaar

Top